Európai Unió - Európai Szociális Alap

15 éves a Pannon Guard Zrt.

2024. április 16.

A Pannon Guard Zrt. fennállásának 15. évfordulója alkalmából rendezett eseményen dr. Sutka Sándor elnök, köszöntötte az önkormányzati, vállalkozói, sportvezetői, egyetemi és szakmai szféra jeles képviselőit.

„Tisztelt Hölgyeim és Uraim, egy vállalkozás életében 15 év hosszú idő. Mi a Pannon Guard Zrt.-nél büszkék vagyunk arra, hogy az a vízió, amivel útnak indultunk, mára olyan értékteremtő erőt képvisel, amit az itt ülők is igazolni tudnak. A minőség iránti elkötelezettségünk, a vagyonvédelmi szakma kifehérítése, munkavállalóink jólétére történő intézkedéseink olyan jellemvonásunk, ami fémjelzi hitvallásunkat. Örömmel mondhatom el, hogy a szolgáltatási portfóliónkat jellemző minőség, legyen szó vagyonvédelemről vagy személyszállításról, olyan szintű, hogy a Debrecenbe érkező multinacionális vállalkozások követelményeinek is maradéktalanul meg tud felelni.” 

Az elnöki köszöntőt követően dr. Papp László polgármester méltatta a debreceni vállalkozás érdemeit: „A Pannon Gurad Zrt. jelszava sokatmondó. Vigyázunk értékeire! Ez is mutatja, hogy mennyire hasonlóan gondolkodunk, mennyire ízig-vérig debreceni módon, hiszen mi is többször hangoztatjuk ezt. Debrecennek úgy kell fejlődnie, hogy a cívis értékek ne vesszenek ki a város életéből, a debreceniség meg kell maradjon a város identitásának. Az értéket védeni kell, ahogyan teszi ezt a Pannon Guard Zrt. is”. 

Az est ünnepi momentumaként Debrecen polgármestere emléklapot nyújtott át dr. Sutka Sándornak a Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata nevében a Pannon Guard Zrt. azon sokrétű tevékenységéért, mellyel az élet számos területére kiterjedően szolgálja, védi a város polgárait és támogató hozzáállásával gyarapítja Debrecen értékeit.

Az estet az International School of Debrecen diákjainak könnyűzenei és klasszikus darabokból álló műsora színesítette, majd a Forgórózsa néptáncegyüttes kiváló produkciójáé volt a főszerep. 

A műsor záróakkordjaként pohárköszöntőt mondott Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Vármegyei Közgyülés elnöke.