Európai Unió - Európai Szociális Alap

Rendezvénybiztosítás

Társaságunk a régióban évek óta végzi olyan tömegrendezvények biztosítását, melyek jelentős vagyonőri létszámot igényelnek.

A rendezvények heti rendszeressége és biztosításuk egyre gyakoribb megrendelése külön szolgáltatási ág létrehozását alapozta meg, melyhez cégünk 200-250 fős állománnyal járul hozzá.

A rendezvények biztosítását a törvényeknek megfelelve, az általunk elkészített biztonsági terv alapján végezzük.

 

A komplexitás jegyében a rendezvények előkészítési fázisától kezdve egészen az esemény lezárásig részt veszünk a rendezvénybiztosítási munkafolyamatokban.

 

Kiemelt feladataink között szerepeltek (a teljesség igénye nélkül):

 • Debreceni Virágkarnevál és Karneváli hét
 • Sportesemények, koncertek, kulturális események biztosítása (Streetball, Kézilabda Final Four...)
 • Vízilabda bajnokságok
 • Világ és Európa bajnoki rendezvények biztosítása esetenként személyvédelemmel
 • A debreceni Főnix Rendezvénycsarnokban tartott sport, kulturális programok
 • Kiállítások

 

Pannon Guard Mobil Rendezvénybiztosító rendszer

Rendszerünk segítségével garantált a kulturális, sport valamint az egyéb tömegrendezvények nyitott és zárt térben történő komplex biztonságtechnikai megoldása.

Az általunk kialakított rendszer lehetővé teszi, hogy a futballpályák, a zárt stadionok, illetve az utcai rendezvények biztosítását a legkorszerűbb technikai eszközökkel a mindenkori igényeknek, valamint a törvényi elvárásoknak megfelelően lehessen végezni. Már nem szükséges a helyszínen fix telepítésű biztonságtechnikai rendszert kiépíteni, csak a biztosítani kívánt rendezvény alkalmával kell mobil rendszerünket a helyszínen beüzemelni, így a működtetés gazdaságossá tehető.

A rendszer magában foglalja:

 • mobil, gépjárműbe szerelt irányító központot
 • ticket alapú beléptető rendszereket (kártyás, ujjlenyomat azonosító és arcfelismerő)
 • igény szerinti telepített mobil kamerákat
 • problémamentes és fennakadás nélküli adatszolgáltatást a különböző mobil rendezvénybiztosító gépjárművek között
 • rendezvénybiztosító csoportok egymással történő kommunikációját, a rendezvénybiztosítás irányítását

A gépkocsiba szerelt megfigyelő központ rögzíti a rendezvényekre történő be- és kiléptetés folyamatát, segíti a rendbontók előzetes kiszűrését, illetve a rendezvény során a rendbontást okozók gyors és hatékony kiemelését.

A központ kezelője a monitorokon keresztül figyeli a vendégeket, irányítja a rendezvénybiztosítók csoportjait, valamint biztosítja a csoportok egymás közötti kétirányú kommunikációját.

A mobil, vezeték nélküli WI-FI-s technikát alkalmazva online kapcsolatot biztosít a telepített eszközökkel, az egész rendszer a kiegészítőkkel együtt bárhol elhelyezhető fix és napelem által működtetett táplálással egyaránt. Tehát a rendezvénybiztosító gépjármű üzemeltetését saját áramforrás biztosítja, aminek előnye, hogy a rendezvény helyszínén előforduló áramszünet esetén is működőképes.

 

Rendezvénybiztosítással kapcsolatos felvilágosítás

Madácsi István

Műveleti igazgató

E-mail: madacsi.istvan@pannonguard.hu

Telefon: 06-30/955-0795