Európai Unió - Európai Szociális Alap

Miért a Pannon Guard Zrt.?   

Bárhol is működjön vállalkozása, Társaságunk professzionális vagyonvédelmi szolgáltatást nyújt Önnek!

 

 

KOMPLEX SZOLGÁLTATÁSI PALETTA, EGYEDI IGÉNYEKRE SZABOTT MEGOLDÁSOK

Olyan teljes körű, vállalkozásokra szabott megoldásokat kínálnunk, amelyek hatékonyak, megbízhatóak és hosszú távú ügyfél-elégedettséget eredményeznek.

A vagyonvédelem teljes spektrumát felölelve cégcsoportunk megalakulása óta integrálja a személy-, és vagyonvédelmi, a biztonságtechnikai, a távfelügyeleti, a takarítási, parkgondozási tevékenységet. Tevékenységi köreinket az évek során kiterjesztettük betegszállítási, közlekedés biztonságot segítő, valamint a felnőttképzési és oktatási, könyvelési szolgáltatásokra is. Társaságunk tevékenysége kiterjed a létesítményüzemeltetés számos területére, és a személy-, és vagyonvédelmi tevékenység valamennyi szegmensére.

 

 

HATÉKONYSÁG, FLEXIBILITÁS

A Társaság know-how-jának köszönhetően a 2005-ben alakult Társaság a Kelet-Magyarországi régió egyik legdinamikusabban fejlődő, leghatékonyabb szolgáltatójává vált. 

A menedzsment a környező országok piaci lehetőségeinek felmérését követően leányvállatok létrehozása mellett döntött. Elsőként Nagyváradon nyitottunk irodát 2012. februárjában, majd Kassán 2012. decemberében, így szolgáltatási területünk kiterjed Románia, illetve Szlovákia területére is.

 

MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS- Nálunk az Ügyfél az első

A Pannon Guard Zrt. vezetése megalakulása óta olyan szervezetfilozófiát valósít meg, amely a leghatékonyabban használja fel a rendelkezésre álló gazdasági és emberi erőforrásokat. A Teljes Körű Minőségirányítás felülről építkezve megjelenik a szervezet minden pólusán. A Megbízóink részéről felmerülő igényekhez nyitottan és kreatívan állunk hozzá, mely tulajdonságok elengedhetetlenek ahhoz, hogy a napjainkban fennálló gazdasági viszonyokhoz kellőképpen alkalmazkodni tudjunk.

 

A Pannon Guard Zrt. stratégiahordozói:

Küldetés

Jövőkép

Értékek

Integrált politika

 

A Pannon Guard Zrt. fenntartható fejlődési céljai (SDG)

 

 

 

 

TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS ÉS KÖRNYEZETTUDATOS GONDOLKODÁS

Nem elég sikeres gazdasági tevékenységet folytatni, felelősséggel tartozunk társadalmi környezetünkért. Gazdasági sikereink, ismertségünk és elismertségünk megteremti annak lehetőségét, hogy támogassuk az értékteremtő kezdeményezéseket.

A környezettudatos gondolkodás fejlesztését, tevékenységünk részévé tesszük, melyet munkatársaink számára folyamatos oktatással kívánunk megvalósítani. Példát mutatunk a környezetvédelmi szempontból más szolgáltatók, üzleti partnereink és a lakosság számára.

A Pannon Guard Zrt. megalakulása óta szponzorál karitatív céllal különböző szervezeteket, alapítványokat, egészségügyi és oktatási intézményeket, kulturális és sportrendezvényeket.