Európai Unió - Európai Szociális Alap

Gépjárműflotta nyomkövetés a legkorszerűbb eszközökkel

PANNON GUARD FIGYELŐ SZOLGÁLAT Kft. az általa forgalmazott easyTRACK készülékekkel, az azokhoz kialakított flottamenedzsment szolgáltatással vállalatok, intézmények, cégek számára nyújt korszerű, hatékony segítséget gépjárműveik üzembetartási költségeinek racionalizálásához

 

A cégautók nyomon követésével, a magán és céges utak elkülönítésével garantált csökkentés érhető el a fenntartási költségekben. 

A vezetési stílus, a fekete fuvarok, az üzemanyaggal kapcsolatos visszaélések jelentősen növelhetik az üzemanyagra fordított költségeket. Ennek kiküszöbölésére szolgál a speciális üzemanyagszonda, melynek beépítésével nyomon követhetőek a pontos tankolási értékek. 

A munkagépek üzemanyag fogyasztása jelentősen eltérhet a különböző üzemállapotokban. Az eszközhöz kialakított speciális funkciók révén a munkavégzéshez kapcsolódó üzemállapotok kontrollálására nyílik lehetőség. Elkülöníthetőek és monitorozhatóak a tényleges munkavégzés fázisai, az üzem és állásidőhöz tartozó fogyasztási adatok. Az üzemanyag rendszer segítségével kimutatható, ha a munkagép nem az üzemállapotára jellemző reális fogyasztási értéket produkálta. 

Ellenőrizhető, ha egy munkagép elhagyja a munkaterületként meghatározott helyszínt. A letölthető üzemidő nyilvántartás minimálisra csökkenti az adminisztrációval járó időt és költséget. 

Az általunk forgalmazott easyTRACK készülékhez kapcsolódóan a nyomkövető szolgáltatások legszélesebb köre vehető igénybe, így megrendelőink versenyelőnye a konkurenciával szemben maximálisra emelhető. A készülék teljes körűen alkalmas a hazai e-útdíj fizetéshez szükséges adatszolgáltatásra vonatkozó követelmények teljesítésére. Utóbbi funkcióval idő takarítható meg, az útdíj-fizetési kötelezettség teljesítése egyszerűbbé, kényelmesebbé tehető, elkerülhetőek az esetleges büntetések. 

A kedvező havi díjak mellett, verhetetlen áron kínáljuk a hatékony flottamenedzsment szolgáltatáshoz kapcsolódó kiegészítő eszközöket is (pl.: CAN Adapter és az RFID sofőrazonosító eszköz).

 

Járműfelügyelettel kapcsolatos felvilágosítás

Bakó László

Pannon Figyelő Szolgálat Kft. Ügyvezető igazgató 

E-mail: bako.laszlo@pannonfigyelo.hu

Telefon: 06-30/ 332-0240