Európai Unió - Európai Szociális Alap

A Pannon Guard Zrt. a pandémiás tervnek megfelelően megtette az intézkedéseket a koronavírus megelőzése érdekében

2020. március 11.

A koronavírus nemzetközi és belföldi elterjedése miatt fel kell készülnünk arra, hogy a megbetegedések és az esetleges hatósági intézkedések jelentősen befolyásolni fogják Társaságunk működését.

A Pannon Guard Zrt. a munkatársait és ügyfeleit érintő fertőző megbetegedések megelőzése, megfékezése és a szolgáltatási képesség fenntartása érdekében megtette a szükséges óvintézkedéseket a pandémiás tervnek megfelelően. 

A kialakult epidemiológiai helyzet figyelemmel kísérése és a vírus tovább terjedésének megfékezése érdekében a következő elővigyázatossági intézkedések végrehajtását és bevezetését rendelte el a Pannon Guard Zrt. menedzsmentje.

Társaságunk mindent megtesz és elkövet annak érdekében, hogy a fokozott koronavírus fertőzés veszélynek kitett objektumok és létesítmények területén kiemelt figyelmet fordíthassanak a személyi higiéniás elővigyázatossági óvintézkedések végrehajtására.

Ennek kapcsán minden területen biztosítjuk a vírus megelőzéséhez és megfékezéséhez szükséges megfelelő higiéniai eszközöket, valamint fokozottan felhívjuk kollégáink figyelmét az alábbi speciális rendelkezésekre, pl.:

- száj-és orrmaszk használatára,

- gyakori és szakszerű kézmosásra és kézfertőtlenítés használatára, 

- a munkaterületek és eszközök folyamatos alkoholos fertőtlenítésére,

- valamint a szellőztetésre.

A személyszállításban résztvevő járművek kezelőfelületeit, üléseit, ajtóit, biztonsági öveit és azok csatlakozóit minden használat után a gépjárművezetőink fertőtlenítik, valamint kiszellőztetik az adott járművet.

Felhívjuk azonban minden kedves leendő utasunk figyelmét arra, hogy a koronavírus járvány megelőzése, illetve elkerülése érdekében Társaságunk ideiglenes biztonsági szabályokat vezetett be, amelyeknek betartását minden Utasunktól okvetlenül elvárjuk.

Az elkövetkezendő időszakban a transzfer szolgáltatás ellátásának kapcsán a személygépjárműbe való beszállás feltétele az, hogy a szállítandó utasunk a vírus terjedésének megelőzése érdekében az orr- és szájmaszk kötelezően előírt viselését elfogadja, valamint beszállás előtt egy beleegyező felelősségvállalási nyilatkozatot tölt ki és ír alá.

Megértésüket köszönjük!