Európai Unió - Európai Szociális Alap

Élőerős őrzés

Az élőerővel őrzött objektumokban fontos szempont Megbízóink számára, hogy érkező ügyfeleik első benyomása kedvező legyen. A róluk kialakult képben kiemelt szerep jut a személy- és vagyonőröknek, akik elsőként találkoznak, és jellemzően utolsóként kerülnek kapcsolatba a létesítménybe érkező és onnan távozó személyekkel. Szolgáltatásaink minősége összefügg az ügyfeleinkről alkotott véleménnyel, ezért arra törekszünk, hogy személy- és vagyonőreink megjelenésükkel, viselkedésükkel és felkészültségükkel is hozzájáruljanak Megbízóink sikeréhez.

A kiválasztást követően munkatársaink alapos szakmai képzésen vesznek részt az őrizendő objektum sajátosságaival kapcsolatban. Munkájukhoz hozzátartozik a korszerű biztonsági rendszerek és a jellemző potenciális veszélyforrások ismerete, így szükség esetén a biztonsági előírásoknak megfelelő intézkedéseket el tudják végezni.

 

Élőerős őrzési szolgáltatásaink:

Személyporta szolgálat

Teherporta szolgálat

Monitor figyelő

Pénz és értékszállítás, őrzés

Áruház és üzletőrzés

 

Objektumon belüli járőrtevékenység

Településen belüli járőrtevékenység

Vasúti és közúti szállítmánykísérés és őrzés

 

 

VÁLLALKOZÁSSPECIFIKUS FEJLESZTÉSEK

Professzionális Őrszolgálati Asszisztenseink

   

 

 

A vagyonvédelmi feladatok ellátásának ellenőrzésére szolgálnak a járőr ellenőrzési rendszerek. Ezek olyan technikai megoldásokat alkalmaznak, melyek segítségével valós időben nyomon követhető a személy-, és vagyonőr szolgálati feladatainak teljesítése.

Egyedi fejlesztésű BI (business intelligence) alapú Digitális Őrszolgálati Naplónk hatékonyan segíti az élőerős őrzési tevékenységünket. Ezáltal a szolgálati helyeinken kiváltjuk a papír alapú dokumentációt. A rendszer képes a statisztikai adatok elemzésére, valamint határidős események figyelmeztetésére is, így a Megbízónak jelentős költségmegtakarítást és magasabb színvonalú őrszolgálati tevékenységet biztosít, valamint a valós idejű adathozzáférés segítségével nagyobb betekintést enged az őrszolgálat munkájába. 

Moniphone készülék egy olyan személyfelügyeleti telefon, amely a felhasználói igényeknek megfelelően alakítható, és a használat során át is konfigurálható. Alapfunkciói mellett számos kiegészítővel vértezhető fel: Bluetooth, wifi, RFID, NFC, QR- és vonalkódolvasó is beépíthető az ütés- és törésálló műanyag házba. A rendszerhez kapcsoló szoftver a nap bármely szakaszában lehetővé teszi a mind a Megrendelő, mind pedig a szolgáltató számára, hogy figyelemmel kísérje a járőrök aktuális tartózkodási helyét, mozgását, és az általuk foganatosított biztonsági intézkedéseket, ezáltal időt és pénzt takarít meg a vállalkozásoknak.


Élőerős szolgáltatással szolgáltatással kapcsolatos felvilágosítás

  Nagy Tibor István 

  Őrzésvédelmi és Szolgáltatási igazgató 

  E-mail: nagy.tibor2@pannonguard.hu

  Telefon: 06-30/ 423-6970