Európai Unió - Európai Szociális Alap

Biztonságtechnikai üzletág

Vigyázunk értékeire!

Mi az a riasztórendszer?

A behatolásjelző rendszerek, vagy más néven riasztórendszerek feladata az illetéktelen behatolás érzékelése és jelzése. Mivel minden mechanikai védelem (pl.: kerítés, zárszerkezet...) előbb vagy utóbb leküzdhető, célszerű riasztórendszert is használni az illetéktelen behatolás mihamarabbi észlelése érdekében. 

Hogyan is működik a riasztórendszer?

A rendszer központből, kezelőegységből, érzékelékből, hang és fényjelzőből, valamint egyéb eszközökből (pl.: vezetékek) áll. 

A hagyományos vezetékes riasztórendszerek mellett ma már egyre elterjedtebbek a vezeték nélküli változatok. Elsősorban olyan esetben ajánlott ezt a megoldást választani, amikor fontos a lakás esztétikus összképének megőrzése, illetve ahol nem lehet kábelcsatornákkal, illetve falvéséssel behatolásjelzőt telepíteni. 

Társaságunk a biztonságtechnika széles spektrumát lefedve vállalja ezen rendszerek teljes körű tervezését, kivitelezését, karbantartását a kis lakásoktól kezdve a nagyvállalati objektumok komplex vagyonvédelmi rendszeréig.

Munkatársaink a különböző megrendelői igényekhez nyitottan és maximális szakmai felkészültséggel állnak hozzá. 

 

 

Pannon Guard szolgáltatás

Megkeresése esetén tájékoztatást adunk a riasztórendszerekről, valamint előzetesen felmérjük igényeit.

Pannon Guard szolgáltatás

Ingyenes helyszíni felmérésünk során kollégánk megvizsgálja az ingatlan speciális adottságait, valamint az Ügyfél egyedi igényeit.

Pannon Guard szolgáltatás

Az igényeknek megfelelően elkészítjük árajánlatunkat, melyet az Ön által megadott elérhetőségre továbbítunk.

Pannon Guard szolgáltatás

Az ajánlat elfogadása esetén szakembereink kiépítik a rendszert, amit igény esetén akár távfelügyeleti rendszerünkhöz is csatlakoztatni tudunk.

 

 

Biztonságtechnikával kapcsolatos felvilágosítás

Almási Balázs

Biztonságtechnikai divízióvezető

E-mail: almasi.balazs@pannonguard.hu

Telefon: 06-30/ 348-6767