PannonGuardVigyázunk értékeire!

Új Széchenyi Terv

Pannon Guard Mobil Rendezvénybiztosító rendszer

A különböző kulturális, sport és tömegrendezvények zavartalan lebonyolítása, a résztvevők felhőtlen szórakozása és biztonságuk megteremtése alapvető feladat, amely közös érdeke a vagyonvédelmi szolgáltató és a rendezvényszervező cégeknek egyaránt.

Az ideális feltételek együttes teljesítése érdekében a Pannon Guard Zrt. kifejlesztette a legbiztosabb és leghatékonyabb megoldást!

A Pannon Mobil rendezvénybiztosító rendszer segítségével garantált a kulturális, sport valamint az egyéb tömegrendezvények nyitott és zárt térben történő komplex biztonságtechnikai megoldása. A társaságunk által kialakított új rendszer lehetővé teszi, hogy a futballpályák, a zárt stadionok, illetve az utcai rendezvények biztosítását a legkorszerűbb technikai eszközökkel a mindenkori igényeknek, valamint a szakmai illetve a törvényi elvárásoknak megfelelően lehessen végezni. Ennek segítségével már nem szükséges minden helyszínen fix telepítésű biztonságtechnikai rendszert kiépíteni, mindössze csak a biztosítani kívánt rendezvény alkalmával kell mobil rendszerünket a helyszínen beüzemelni, így a működtetés gazdaságossá tehető.

A rendszer magában foglalja:

  • mobil, gépjárműbe szerelt irányító központot
  • ticket alapú beléptető rendszereket (kártyás, ujjlenyomat azonosító és arcfelismerő)
  • igény szerinti telepített mobil kamerákat
  • problémamentes és fennakadás nélküli adatszolgáltatást a különböző mobil rendezvénybiztosító gépjárművek között
  • rendezvénybiztosító csoportok egymással történő kommunikációját, a rendezvénybiztosítás irányítását

A gépkocsiba szerelt megfigyelő központ rögzíti a rendezvényekre történő be- és kiléptetés folyamatát, segíti a rendbontók előzetes kiszűrését, illetve a rendezvény során a rendbontást okozók gyors és hatékony kiemelését.

A központ kezelője a monitorokon keresztül figyeli a vendégeket, irányítja a rendezvénybiztosítók különböző csoportjait az események függvényében, biztosítja a csoportok egymás közötti akadálymentes, kétirányú kommunikációját.

A legmodernebb mobil, vezeték nélküli WI-FI-s technikát és berendezéseket alkalmazva folyamatos online kapcsolatot biztosít a telepített eszközökkel, az egész rendszer a kiegészítőkkel együtt bárhol elhelyezhető fix és napelem által működtetett táplálással egyaránt. Tehát a rendezvénybiztosító gépjármű üzemeltetését saját áramforrás biztosítja, aminek előnye, hogy a rendezvény helyszínén előforduló áramszünet esetén is működőképes.

Mobil rendezvénybiztosítás
Mobil rendezvénybiztosítás
Mobil rendezvénybiztosítás
Mobil rendezvénybiztosítás
Mobil rendezvénybiztosítás

Kapcsolat

Madácsi István

műveleti igazgató

madacsi.istvan@pannonguard.hu
06-30/955-0795

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 48 442 530 Ft

Kedvezményezett: PANNON GUARD Zrt. 4026 Debrecen Hatvan u. 39. 2/3.
Közreműködő szervezet: MAG-Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. 1139 Budapest, Váci út 81-83.
Nemzeti fejlesztesi ügynökség