PannonGuardVigyázunk értékeire!Hírek

2016. február

2016.02.22-én reggel egy betegszállító egy nyolcvan év körüli idős hölgyet szállított az egyik debreceni egészségügyi intézet szakrendelésére. Az orvos csak 13:00-tól rendelt így a beteget leültették egy padra és távoztak. 11:00 óra magasságában jelezte egy ott várakozó beteg a biztonsági őrnek, hogy az idős hölgy rosszul van. B. Béla Társaságunk biztonsági őre odasiettet és próbált kommunikálni a hölggyel, de abban pillanatban a feje hátraesett és leállt a légzése. Azonnal szólt a 24 órás portán szolgálatot teljesítő vagyonőrnek, hogy értesítse az ügyeletes orvost, majd hozzákezdett a mesterséges lélegeztetéshez. A 25. szívmasszázsnál fellélegezett a hölgy, ekkor stabil oldalfekvésbe fektette, hogy a felöklelt váladékot ki tudja köpni. Időközben egy másik személy- és vagyonőr értesítette a mentőket, akik a helyszínre érkezés után ellátták az idős hölgyet és elszállították. A nap folyamán még egy esetben ki kellet hívni a mentőket, mert az utcán rosszul lett egy középkorú hölgy. Ebben az esetben is ugyanazok a mentősök érkezek ki, akik korábban és elmondták, hogy az idős hölgy, akit előzőleg beszállítottak a kórházba jól van.

2015. június

A Debrecenben 2015.június 4-én kezdődő U18-as 3x3-as kosárlabda-világbajnokságnak helyet adó Kossuth téren már gyakorolnak a csapatok. Nagy örömünkre szolgál, hogy a szervezők bennünket bíztak meg azzal, hogy a rendezvénysorozat biztosításáról gondoskodjunk.

Pistis
Pistis

A Hajdú-Bihar Megyei Polgárőr Szövetség elnöksége 2015. június 6-án szombaton tartotta meg a XXIII. Megyei Polgárőr Napját a polgári strandfürdő területén. A Pannon Guard Zrt. a rendezvény támogatójaként szintén a helyszínen tartózkodott. A rekkenő hőség ellenére nagyon sokan részt vettek az ingyenes programokon.