PannonGuardVigyázunk értékeire!Hírek

2018. június

“Antennánk kell legyen a világra”

Egykor épp hivatása szólította el, de 28 év katonai szolgálat után visszatért családjával a cívisvárosba: a rendvédelem iránti elkötelezettség nemcsak Mórucz Lászlót, a Pannon Guard Zrt. vezérigazgatóját kíséri végig pályáján, mint mondja, a vagyonvédelmi cég legtöbb munkatársa hasonló közegből érkezett: “Sokan 20-30 évig szolgáltak rendőrségnél, honvédségnél, ez áthatja a szervezetet: nincs ugyan tisztelgés, hisz az a múltunk, de nagyon is tiszteljük ezt a múltat.”
Szendrei-Balogh Fruzsina

Miért tért vissza Debrecenbe, és hogyan találkozott útjuk a Pannon Guard Zrt.-vel?
“Tősgyökeres debreceni vagyok, először 1987-ben szólított el a katonaság Pécsre, majd Nyíregyházán szolgáltam. Leszerelve a honvédségtől a brüsszeli Európai Védelmi Ügynökségnél pályáztam egy beosztásra, de végül itthon maradtam: kötődtem a szülővárosomhoz; itt élt a családom, itt sportoltak a fiaim. Hamarosan egy budapesti vagyonvédelmi cég területi vezetője lettem, majd rövidesen a Kelet-magyarországi régió igazgatója. Három év múlva megérett az idő a váltásra, azonban azt jól tudtam, hogy budapesti cégnél vezető beosztás csak a fővárosból gyakorolható, ekkor már a nagyobbik fiam is ott élt, de a patrióta kötöttség továbbra is buzgott bennem.

A Pannon Guarddal egy beszélgetés révén kerültem kapcsolatba. Kezdetben nem is volt szó munkaviszonyról, pusztán külsősként kapcsolódtam be a cég életbe - ugyanis a vagyonvédelmi piacon a vállalat akkorára nőtt 2013-ra, hogy a hagyományos egyszemélyes tulajdonosi irányítás már nem működött. Szükség volt egy külső ember szemével átvilágítani a működési modellt. Már akkor is vezető szereppel bírt a cég a Kelet-Magyarországi régióban, de a cél az volt, hogy a régió első számú vagyonvédelmi szolgáltatójává váljon. Több változatban is kidolgoztam a javaslataimat, melyek elnyerték a tulajdonosok tetszését, így csatlakoztam 2013 februárjában a céghez.”

Jelenleg milyen súllyal van jelen a vállalatuk?
“A vagyonvédelmi piac sajátossága, hogy rendkívül túltelített, több mint 2000 cég dolgozik ezen a kis piacon; a Kelet-magyarországi piacvezető szerepünk viszont elvitathatalan. Célunk egy olyan országos lefedettség elérése, mely túlterjeszkedik a régión, és képes ugyanazt a minőségű szolgáltatást nyújtani az ország valamennyi pontján. A piacot jellemzően három nagy szegmensre osztjuk, megbízói kör szerint: a számottevő önkormányzati és állami megrendelői kör, a magyar KKV-k és a multinacionális vállalatok. Folyamatos célunk ez alapján a három lábon állás: a 30-30-30%-os portfólió.

A jelenlegi alkalmazotti létszám körülbelül 400 fő. Kedvező a cég struktúrája, ugyanis a középvezetői állománnyal bezáródóan nem éri el a 10%-ot az adminsztratív oldal, a kollégák döntő többsége a termelésben dolgozik, illetve vagyonőr. Március 1-jével komolyabb toborzásba fogtunk, melynek célja 150 fő felvétele, év végére már 600 fő foglalkoztatását tervezzük. Ehhez a számhoz adódik a romániai és szlovákiai állományunk, közel 700-800 fő, illetve újabb 600-700 fő, kiket partnercégeken, vállalkozókon keresztül foglalkoztatunk.”

Határon innen és túl más típusú szolgáltatásokra van igény piacon?
“A szolgáltatási igény szinte minden térségben ugyanaz, ami itthon a vagyonvédelmi körbe csak beletartozhat, azzal mi mind foglalkozunk. A külföldi piacon jellemzőbbek a speciális igények, melyeket a megbízói kör sem feltétlenül tőlünk rendel meg, de úgy gondolom lépést tudunk tartani ezekkel a technológiákkal, nem okozna kihívást egy igen egyedi igény sem. Főbb területeink:

 • Objektumok őrzése, védelme
 • Technikai rendszerek tervezése, kivitelezése
 • Riasztórendszerek tervezése, kivitelezése, felügyelete
 • Rendezvények biztosítása, pénzszállítás, értékszállítás
 • Betegszállítás”


Mi különbözteti meg Önöket a versenytársaiktól?
“Egyrészt az innováció: az innovációs készség, a nyitottság, az újra való törekvés. Vagyonőrt biztosítani egy kapuhoz bármely cég tud, de mindezt megtámogatni olyan rendszerekkel, olyan mérhető, értékteremtő fejlesztésekkel ahogyan mi tesszük, azt már kevéssé. Ez valahol gondolkodásbeli különbséget is feltételez: jól példázta ezt a kollégák hozzáállása, amikor a Dyntell rendszerét saját platformjainkra szabtuk, teljesen átalakítva azzal a korábbi munkameneteket. Másrészt a csapat megbecsülése, értékelése, a foglalkoztatási körülmények - úgy gondolom a szférában kiemelten nagy gondot fordítunk ezekre, akárcsak a megbízókkal való kapcsolattartásra: megkülönböztet minket a folyamatos rendelkezésre állás, és hogy nincs az a kérés, amit ne oldanánk meg. Vagyonvédelmi megoldást szállítunk, minden megbízó igénye kihívás: ez az a nagyfokú flexibilitás, ami kiemel minket.”

Milyen stratégia alapján határozzák meg az irányokat?
“A szolgáltató piac hosszú távú stratégiája arra épül, hogy mindig képes legyen előre meghatározni az innovációkat, majd az alapján tervezni a működést. Oly mértékben felgyorsult a technikai fejlődés, hogy antennánk kell legyen a világra. Az igazán nagy cégek titka, hogy évekkel előre érzik azt a bizonyos rezdülést, mi ha nem is érezzük mindig nyomban, azonnal lekövetjük egy megoldással. Salga Péterrel (CEO, Dyntell Magyarország Kft.) jelenleg is dolgozunk a drónok vagyonvédelmi alkalmazásán, és nem azért, mert a versenytársaink is ezt csinálják, hanem mert észleltük, hogy ez egy népszerű trend, és a szakmán belül ki akarjuk hozni belőle a legtöbbet.”

Van olyan mérföldkő a cég életében, melyre különösen büszke?
“Nehéz kiemelni akár egyet is, ugyanis ez egy folyamat, az ügyfeleink, megbízásaink és kollégáink együtt alkotják ezt a sikert. Amire büszkék vagyunk, hogy évek óta mi felelünk a Debreceni Virágkarnevál zavartalan működéséért, amikor is 250-300 ezer embert biztosítunk egy 5 km hosszú szakaszon. Gyakorlatilag minden projektünk mérföldkő, kiváltképp amikor új terepre lépünk: tavaly a banki szférában nyertünk országos tendert, egy országos kiszervezettségű banki megbízást kapva, mely a vagyonvédelmi szolgáltatás egyik legfelsőbb kategóriája.”

Miben áll a közös misszió?
“Az őrző-védőkről általánosan két sztereotípia él: nagy kopasz kigyúrt ember, vagy idős, nyugdíjas úr. A Pannon Guard tevékenysége túl kíván mutatni ezen: vagyonvédelmi szolgáltatóként komplex megoldásokat szállítunk, melyekért elkötelezettek és lojálisak vagyunk. Márpedig az értékek védelmébe ugyanúgy beletartoznak a kapcsolatok, egy cég megjelenése, megítélése, vagyonának védelme.

Mit tekintsünk értékmérőnek?
2015-ben minőségfejlesztésért nyert IIASA-Shiba Díjat a Pannon Guard Zrt., melyet személyesen a díj alapítójától, Shoji Shiba japán professzortól vehettünk át, s melyet nagyban köszönhetünk a Dyntell Software akkorra élesen működő vállalatirányítási rendszerének. A professzor megkérdezte, mit gondolunk magunkról, mivé akarunk válni: ‘number 1’ vagy ‘professional’? Válaszunk: professional. A piaci rangsor folyamatosan változik, de a professzionalizmus mellett tett elköteleződés örök, márpedig ha profi vagy, akkor folyamatosan profi vagy. Ezt kívánjuk átadni, ez a jövőképünk, mely áthatja a céget, annak minden szintjén.”

Vannak-e belső programok a munkavállalói elköteleződés elősegítésére, megerősítésére?
“Folyamatosan szervezünk akkreditált felnőttképzési és vagyonőri tanfolyamokat, olyan kollégáink számára is, akik adminisztratív oldalon dolgoznak - hisz mégiscsak vagyonvédelmi cég vagyunk. Több olyan képzésünk is van, mely nem előírás, de rendkívül hasznos: például az elsősegélynyújtás, akár egy újraélesztés eshetőségére. Vannak kommunikációs, konfliktuskezelési tréningjeink, belső képzésünk. Emellett dolgozunk több innovatív megoldáson: digitális őrnapló (Dyntell-el), rendezvényes busz, építőipari és vagyonvédelmi szoftverrendszer. Működik továbbá egy karrierprogramunk: a középvezetői állomány számos tagja vagyonőrként kezdett a cégnél 8 éve. Ezt az elköteleződést javadalmazási rendszer is méltányolja a 3, 5 és 8 éves fordulókon. Tavaly ezt 13. havi fizetés is kiegészítette, illetve a tulajdonosok minden évben ünnepélyes keretek közt köszönik meg az éves munkát.”

Több olyan kezdeményezése is van a Pannon Guard-nak, mely ugyan túlmutat a céges kereteken, mégis ugyanúgy a köz szolgálatában áll...
“Egy sikeres gazdasági társaságnak - eleve úgy gondoljuk - komoly felelőssége van a társadalomban: mind a tulajdonosi kör, mind a cégvezetés kifejezetten érzékeny a segítségnyújtásra. Hosszú évek óta támogatunk karitatív célokat: sportegyesületek, alapítványok, iskolák működését. Többmilliós nagyságrendű az a tétel éves szinten, amit valamikor pénz, valamikor szolgáltatás formájában támogatásra fordítunk. Utóbbira példa a nagy sikertörténetként megélt böszörményi Dr. Molnár István Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Óvoda, Általános és Készségfejlesztő Iskola, Kollégium támogatása, amikor is a Pannon Guard buszaival behoztuk a gyerekeket a debreceni adventi ünnepségre - voltak, akik korábban még sosem voltak a cívisvárosban - valódi élményt kívántunk adni nekik.”

Hallgatva a honvédségnél és a vagyonvédelemben töltött életútját, úgy gondolom nagyon is van párhuzam a két hivatás között. Véletlen ez a folytonosság? Volt olyan meghatározó személy vagy élmény, ami ezen a pályán tartotta?
„Nehéz kiragadnom bárkit is, de sokakat tudnék a katonai pályafutásom idejéből. Illetve nagyképűen hangozhat magamat kiemelni, de olyan értelemben helytáll, hogy egyfolytában tanulok magamtól. Fordulópont volt, amikor 2000-ben az USA-ban tanultam egy katonai iskolában, ez vezetéselméletileg és gondolkodásmódilag is nagy hatással van rám a mai napig. De ugyanúgy meghatározóak a posztgraduális évek, a külföldi szolgálatok és a civil élet is. Éppúgy tanultam vezetőmtől, mint megbízótól, partnertől, kollégától, vagy beosztottól. Nyitott vagyok a környezetemre, próbálok hozzá alkalmazkodni és reagálni.”

Még az interjú elején említette fiait, ők is édesapjuk nyomdokaiba léptek?
“Két nagy fiam van, sokáig sportoltak mind a ketten, ami szintén egy tanúságos környezet: a sport, a közösség ereje, a kudarc tűrése és a sikerből való építkezés. Egyikőjük 30 éves, iparfejlesztéssel, iparfejlesztési tanácsadással foglalkozik. Másikójuk 26 éves, sportszervezőként, sportvezetőként tevékenykedik; aktív karriert építenek mindketten, a maguk útját tapossák, önerőből.”


Forrás: Dyntell Software

Úszó tanfolyam

Nagy tisztelettel várja Nádházi Sándor Úszóedző és csapata 2018-ban is az úszni vágyó felnőtteket és gyerekeket egyaránt. Hajdú- Bihar megye legkiemelkedőbb úszóiskolájában már sok ezer úszni vágyó fordult meg az elmúlt 40 év során. Az oktatás jól frekventált, családbarát helyszínen zajlik a Nagyerdő szívében. Ezúton felhívjuk a Pannon Guard Zrt. dolgozóinak figyelmét, hogy az Úszóiskola a nyári úszótanfolyamok és gyermek sporttábor árából 2000 Ft kedvezményt biztosít munkatársaink részére. Részletek a szórólapon!


IV. MRK Rendvédelmi Családi Nap

Köszönjük a rengeteg érdeklődőnek, hogy a tegnapi IV. MRK Rendvédelmi Családi Napon a Pannon Guard standját meglátogatták. Bátran kijelenthetjük, hogy kollégáink megállás nélkül dolgoztak a rekkenő hőség ellenére is, mind a standoknál, mind pedig a rendezvénybiztosításban résztvevők. Valamint köszönjük a hajdúszoboszlói Shotokan Karate Stílusszövetség részvételét is, akik gyakorlataikkal színesítették a program-arzenált.
Íme néhány ízelítő a tegnapi napból:

2018. április

Ebben az évben is a debreceni Főnix Csarnokban került megrendezésre a férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntője. A hétvégi nagyszabású rendezvény a korábbi évekhez hasonlóan most is nagy sikerrel, teltház előtt zajlott. A sportrendezvényt a rendőrség kiemelt biztonsági kockázatúnak nyilvánította, ezért mind a két napon nagy számú rendezvénybiztosító jelenlétével zajlottak le a mérkőzések.
A jogszabályi kötelezettségeknek eleget téve április 14-én sportrendezvénybiztosításra felkészítő kiegészítő képzés került megrendezésre a Final Fourt megelőzően a Magyar Kézilabda Szövetség közreműködésével. Az ingyenes képzés elvégzését követően olyan kompetencia birtokába kerülnek a munkatársaink, amely által szakmai felkészültségük növekszik, valamit a későbbiekben jogszerűen és szakszerűen végezhetnek munkát a hasonló sportrendezvényeken.

2017. október

Társaságunk Debreceni irodájába várja 25 év alatti fiatalok jelentkezését gyakornoki program keretében megvalósuló foglalkoztatásra.
Jelentkezz amennyiben:

 • 25 évesnél fiatalabb, regisztrált álláskereső vagy,
 • vagy még nem regisztráltad magad, de vállalod a bekapcsolódást a GINOP-5.2.4-16 ”Gyakornoki program pályakezdők támogatására” című programba,
 • az alábbi végzettségek valamelyikével rendelkezel: Bérügyintéző, TB ügyintéző, Vállalkozási és bérügyintéző, Pénzügyi-számviteli ügyintéző, Pénzügyi ügyintéző, Irodavezető, Irodai asszisztens,
 • nem rendelkezel felsőfokú végzettséggel, vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettséggel
 • jelenleg nem folytatsz tanulmányokat nappali tagozaton
Amit kínálunk:
 • kulturált munkakörülményeket
 • piacképes jövedelmet
 • szakmai előmenetelt
Fényképes önéletrajzodat és az iskolai bizonyítványodat az alábbi email címre várjuk: karrier@pannonguard.hu

2017. október

Több száz üzletember, érdekes előadások, elismert vendégek, kellemes hangulat! A tegnapi nap során kiállítóként részt vettünk a 2017. évi Országos Networking Konferencián a BNI Hungary szervezésében a budapesti MOM Sport és Rendezvény Központban. A Business Network International (BNI) a világ és hazánk vezető networking szervezete, mely mára több mint 73 országban, közel 8000 csoporttal és 220 000 főt meghaladó taglétszámmal működik. A tagok jutalékmentesen, bizalmi alapon segítik egymást üzleti ajánlásokkal. A BNI 2008 óta van jelen Magyarországon, jelenleg több, mint 1000 taggal, a fővárosban és számos vidéki régióban. A modern networking hazai meghonosítójaként a BNI Magyarország célja, hogy a magyar üzleti közösségben is egyre többen használják a networking eszközrendszerét, és megismerjék azt a kölcsönös együttműködésen alapuló üzleti gondolkodást, amelyet jól kifejez a BNI filozófiája: „Aki ad, az nyer!”

2017. szeptember

Egy mozgalmas és rendkívül színes nyári szezon méltó lezárásaként számot vetünk azokról a rendezvényekről, melyek helyszíni biztosításában a Pannon Guard Zrt. részt vett. Ezen a nyáron sem unatkoztak munkatársaink, ugyanis hétről-hétre rengeteg sokszínű programon biztosították a rendezvények zavartalan lefolyását szerte a megyében. Legyen szó akár kistelepülésen megrendezett programról, vagy egy olyan világszínvonalú eseménysorozatról, mint a debreceni Virágkarnevál. Ennek az eseménydús nyárnak a megkoronázásaként Debrecen ad otthont a 3X3 KOSÁRLBDA U18 EURÓPA KUPA ÉS WORLD TOUR MASTERS rendezvénynek a város főterén, mely rendezvény zavartalan lebonyolításának biztosításáért Társaságunk jól felkészített rendezvénybiztosító vagyonőrei felelnek.

2017. augusztus

Az előző évekhez hasonlóan ismét részt vettünk a Virágkarnevál és a hozzá kapcsolódó rendezvények professzionális biztosításában.

2016. február

2016.02.22-én reggel egy betegszállító egy nyolcvan év körüli idős hölgyet szállított az egyik debreceni egészségügyi intézet szakrendelésére. Az orvos csak 13:00-tól rendelt így a beteget leültették egy padra és távoztak. 11:00 óra magasságában jelezte egy ott várakozó beteg a biztonsági őrnek, hogy az idős hölgy rosszul van. B. Béla Társaságunk biztonsági őre odasiettet és próbált kommunikálni a hölggyel, de abban pillanatban a feje hátraesett és leállt a légzése. Azonnal szólt a 24 órás portán szolgálatot teljesítő vagyonőrnek, hogy értesítse az ügyeletes orvost, majd hozzákezdett a mesterséges lélegeztetéshez. A 25. szívmasszázsnál fellélegezett a hölgy, ekkor stabil oldalfekvésbe fektette, hogy a felöklelt váladékot ki tudja köpni. Időközben egy másik személy- és vagyonőr értesítette a mentőket, akik a helyszínre érkezés után ellátták az idős hölgyet és elszállították. A nap folyamán még egy esetben ki kellet hívni a mentőket, mert az utcán rosszul lett egy középkorú hölgy. Ebben az esetben is ugyanazok a mentősök érkezek ki, akik korábban és elmondták, hogy az idős hölgy, akit előzőleg beszállítottak a kórházba jól van.

2015. augusztus

Pannon Guard Virágkarnevál

Egy hét, öt rendezvény, csaknem ötszáz rendezvénybiztosító őr - sikeresen vizsgázott a Pannon Guard Zrt.

A Pannon Guard Zrt. a Kelet- magyarországi régióban évek óta végzi olyan nagy tömegrendezvények biztosítását, melyek jelentős vagyonőri létszámot igényelnek.

Már az augusztus 20-át megelőző időszakban is elkezdődtek a karneváli héthez kapcsolódó különböző kísérőrendezvények, melyek részben Debrecen városához köthetőek, részben pedig a környező városokban kerültek megrendezésre. Társaságunk többek közt a Hajdúböszörményben augusztus 14-e és 20-a között szervezett programsorozat, a Hajdú Hét rendezvénybiztosítását végezte, közreműködött az immár hetedik alkalommal megtartott Debreceni Mézeskalács Fesztivál, valamint a Salakmotor verseny biztonsági őrzésében is. Ezen események során részvénytársaságunk átlagosan 30-40 fős rendezvénybiztosító személyzettel garantálta a programok problémamentes lebonyolítását a telepítéstől elkezdve a beléptetés folyamatán keresztül egészen az események lezártáig.

Az idén már 45. alkalommal megrendezett Virágkarnevál, mely minden év augusztus 20-án több százezer látogatót vonz Debrecenbe, vitathatatlanul a cívisváros életének legnépszerűbb rendezvénye.

Társaságunk ebben az évben is részt vett a neves esemény zavartalan lebonyolításában és a karneváli rend biztosításában, melyhez egy 150 fős rendezvénybiztosító csoporttal, valamint több kisegítő gépjárműves egységgel járult hozzá a felvonulási útvonal teljes szakaszán a Petőfi tértől egészen a Nagyerdei Stadionig. Civil biztonsági szolgáltatóként arra törekedtünk, hogy az esemény teljes ideje alatt megfeleljünk az adott helyzetbenfelmerülő szakmai kihívásoknak és elvárásoknak, mivel a rendezvénybiztosítás tevékenységét szigorú jogszabályok határozzák meg. A Virágkarnevál biztosítása során igyekeztünk folyamatosan „jelen lenni” az emberek számára, legyen szó akár útbaigazításról vagy segítségnyújtásról. Az ünnepség alatt több alkalommal is szükség volt kollégáink jelenlétére, előfordult ugyanis, hogy eltűnt tárgyak felkutatásában kérték segítségünket, illetve arra is volt példa, hogy munkatársunknak egy kétségbeesett, elveszett kisgyermeket kellett a szüleihez visszajuttatni. A Pannon Guard Zrt. a hatóságokkal együttműködve, kiváltképp a rendőrség, a katasztrófavédelem és az egészségügyi szakszolgálat munkáját segítve problémamentesen, a biztonsági előírásoknak megfelelően bonyolította le ezt az európai szinten is egyedülállónak nevezhető rendezvényt.

A karneváli programok során több helyszínen, köztük a Hortobágyi Hídivásáron, valamint a 2014-es Hajdúsági Expó keretében megtartott Traktorhúzó Európa Kupán is sikeresen vizsgázott és kiválóan működött Társaságunk legutóbbi innovációja, a Pannon Mobil Rendezvénybiztosító rendszer. A Társaságunk által telepített és működtetett mobil rendezvénybiztosító rendszer olyan egyedi technológiát képvisel, amelynek segítségével több helyszínen és egy időben garantálta a tömegrendezvények komplex biztonságtechnikai megoldását, beleértve a beléptetést, a rendezvény folyamatos nyomon kísérését, kapcsolattartást a rendezvénybiztosító csoportok, a hatóságok, valamint a Megbízó képviselői között. Az eszköz egyik különlegessége a mobilitási jellege, mely nagy segítséget jelent a rendezvénybiztosítás során, ugyanis nincs szükség fix telepítésű biztonságtechnikai rendszerek kiépítésére, mivel Társaságunk szakemberei minden rendezvény során a helyszínen üzemelik be és ideiglenesen csak erre az időszakára telepítik a mobil technikai eszközöket. Az általunk biztosított rendezvények során központunk rögzítette a be-és kiléptetés folyamatát, a telepített kamerák segítségével a Megbízó és a hatóságok képviselői, valamint a biztosítás vezetője könnyen figyelemmel követhette az eseményeket és ezek függvényében irányította a rendezvénybiztosítókat.Augusztus a rendezvények hónapja
Augusztus a rendezvények hónapja
Augusztus a rendezvények hónapja
Augusztus a rendezvények hónapja
Augusztus a rendezvények hónapja

2015. június

A Debrecenben 2015.június 4-én kezdődő U18-as 3x3-as kosárlabda-világbajnokságnak helyet adó Kossuth téren már gyakorolnak a csapatok. Nagy örömünkre szolgál, hogy a szervezők bennünket bíztak meg azzal, hogy a rendezvénysorozat biztosításáról gondoskodjunk.

Pistis

2014

A női Kézilabda EB debreceni csoportmérkőzéseinek rendezvénybiztosítása

2014. december 7. és 21. között Magyarország és Horvátország ad otthont a női Kézilabda Európa Bajnokság mérkőzéseinek, melyet a két ország összesen hat nagyvárosában rendeznek meg.

A csoportkör hazai meccseinek házigazdája Győr valamint Debrecen. A cívisvárosban megrendezésre kerülő mérkőzések helyszíne a Főnix Csarnok, így az itt lezajló sportrendezvények problémamentes lebonyolításáért a Pannon Guard Biztonsági Szolgáltató Zrt. felel.

A rendezvények során részvénytársaságunk megközelítőleg 70-100 fős rendezvénybiztosító személyzettel garantálja a programok zavartalan lebonyolítását a beléptetés folyamatától kezdődően.

A biztonsági szolgálat kiemelt feladatai közé tartozik a különböző szurkolói csoportok beléptetése, a ruházatuk, valamint csomagjaik szakszerű átvizsgálása, illetve a csarnok belső és külső területének teljes körű biztonsági felügyelete.

Továbbá Társaságunk biztosítja többek közt a rendezvényhelyszín parkolójának, a televízió stábokközvetítő páholyainak, valamint a VIP szektorok bejáratának a helyszíneit is.

Az EHF és a Magyar Kézilabda Szövetség szakemberei szerint a lejátszott csoportmérkőzések alkalmával a Pannon Guard Zrt. rendezvénybiztosító csapata kiváló szinten látta el a rendezvénybiztosítói feladatát.


A női Kézilabda EB debreceni csoportmérkőzéseinek rendezvénybiztosítása
A női Kézilabda EB debreceni csoportmérkőzéseinek rendezvénybiztosítása
A női Kézilabda EB debreceni csoportmérkőzéseinek rendezvénybiztosítása
A női Kézilabda EB debreceni csoportmérkőzéseinek rendezvénybiztosítása
A női Kézilabda EB debreceni csoportmérkőzéseinek rendezvénybiztosítása
A női Kézilabda EB debreceni csoportmérkőzéseinek rendezvénybiztosítása
A női Kézilabda EB debreceni csoportmérkőzéseinek rendezvénybiztosítása
A női Kézilabda EB debreceni csoportmérkőzéseinek rendezvénybiztosítása
A női Kézilabda EB debreceni csoportmérkőzéseinek rendezvénybiztosítása